top of page

JB STUDIO & MEDIA

SIX_E01E0B06-C29E-473E-AF67-01FC295E8AF5.PNG

Om JB studio 

Vi på JB Studio & Media är här för att förvandla dina idéer till en fantastisk visuell produkt. Vi är specialister på visuellt berättande och ser över alla stegen i produktionen med omsorg och kreativitet för att uppnå de bästa resultaten. 

ETT URVAL AV VÅRA VIDEOPRODUKTIONER

ETT URVAL AV VÅRA ARTWORK ARBETEN

VÅRA TJÄNSTER

1

Album/Ep/Singel omslag

Vi på JB Studio Media har lång erfarenhet av att spela i band.

Vi förstår hur musiker tänker och vad en musiker vill se i sin vision av en produkt.

-

Hos oss får ni hjälp av 2 proffsiga killar som hjälper er att få er omslag till verklighet.

2

Musik Video's

Vi är experter på att skapa fängslande och minnesvärda musik videor som förstärker artisternas vision och lockar tittare med kreativa visuella berättelser och högkvalitativ produktion

-

Hos oss får ni hjälp av 2 proffsiga killar som kommer att få er musik video ide till verklighet.

3

Lyric Video's

Vi på JB Studio Media har bra kolla på vad en musiker vill ha. Där är vi bästa alternativet för ditt band att göra lyric video med oss.

-

Hos oss får ni hjälp av 2 proffsiga killar som kommerfå er lyric video ide till verklighet.

Jimmy Bergman

Jag är en passionerad musiker och marknadsföringsspecialist med en färgstark bakgrund inom musik och videoproduktion. Min musikaliska resa började i ung ålder och har lett mig genom en spännande karriär där jag har haft privilegiet att spela i flera olika band. Denna erfarenhet har gett mig möjligheten att turnera runt om i Europa och dela scenen med otroligt talangfulla artister. Under mina turnéer upptäckte jag en ny passion - videoproduktion och marknadsföring. Denna upptäckt blev en vändpunkt i mitt liv, och jag har sedan dess fördjupat mig i konsten att berätta historier genom video. Jag kombinerar min kreativa ådra med teknisk skicklighet för att skapa engagerande innehåll som fångar publikens uppmärksamhet. Som specialist inom marknadsföring, har jag utvecklat en djup förståelse för hur man effektivt kommunicerar och engagerar med målgrupper. Jag är ständigt på jakt efter nya och innovativa sätt att förmedla budskap och skapa varaktiga intryck. Välkommen till min värld, där musik, kreativitet och marknadsföringskunskap möts för att skapa unika upplevelser.

SIX_E01E0B06-C29E-473E-AF67-01FC295E8AF5.PNG

Jag är en världsvandrad musiker och konstnärlig skapare som har haft äran att uppträda med flera band över hela världen. Min passion för musik har alltid varit drivkraften i mitt liv, och den har tagit mig på otaliga äventyr över kontinenter och kulturer. Utöver musiken har jag en djup kärlek till visuell konst. Jag har designat logotyper och albumomslag för olika band och företag, vilket har gett mig en unik möjlighet att förena mina musikaliska och visuella intressen. Varje designprojekt är en chans att utforska nya konstnärliga horisonter och skapa något som både representerar och inspirerar. På senare tid har jag även utforskat videoproduktionens värld. Att skapa häftiga och minnesvärda videor är inte bara ett sätt att berätta en historia, utan också ett medium för att uttrycka kreativitet och innovation. Jag strävar efter att varje produktion ska vara lika unik som de musikaliska kompositionerna jag har skapat genom åren. Ta en titt runt och upplev en fusion av ljud, bild och rörelse som speglar min konstnärliga resa.

rob_edited.png

Rob Hakemo

SIX_E01E0B06-C29E-473E-AF67-01FC295E8AF5.PNG
Anslutande prickar

Är du redo att göra din vision till verklighet?

bottom of page